Artizana Fashion - inovație în stilul clasic

Îmbrăcăminte luxoasă de la top-branduri

Compania noastră reprezintă îmbrăcămintea de înaltă calitate și designul original la cei mai renumiți producători din lume. este îmbrăcăminte pentru oamenii de afaceri care prețuiesc stilul elegant

Despre noi

Compania Artizana Fashion este una dintre liderii importători din Moldova de haine stilate pentru bărbați si femei. Timp de mulți ani, noi colaborăm cu cei mai mari producători de îmbrăcăminte de înaltă calitate din piele și blană, precum și din materiale moderne.

Suntem distribuitori exclusivi de branduri fashion precum Sartoria Marenero, Levinson, Giorgio Rotti, Emiliano Zapata, Fontanelli AFG, Diego M Milano, care sunt cunoscute în întreaga lume. Aceste branduri produc îmbrăcăminte elegantă pentru persoanele care sunt amatori de trenduri de modă. Piele naturală și blănurile subliniază statutul proprietarului, creând o anumită imagine. Compania Artizana Fashion oferă clienților îmbrăcăminte de înaltă calitate, care combină tehnologiile moderne cu stilul clasic.

De asemenea, am lansat propriu brand de îmbrăcăminte GT Collection — un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați încrezători în sine, care preferă haine elegante și moderne. Designerii noștri au conceput atât modele clasice, cât și cei care corespund celor mai recente tendințe de modă. În haine de la GT Collection veți fi capabili să demonstrați statutul în societate cu voce tare, fără cuvinte. Artizana Fashion — inovații în stilul clasic.

Certificate