FINEȚE ȘI ELEGANȚĂ: ÎMBRĂCĂMINTE EXTERIOARĂ CARE VĂ REFLECTĂ INDIVIDUALITATEA.

În lookbook-ul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a simți atmosfera de primăvară și pentru a adăuga prospețime garderobei dumneavoastră. Descoperiți noi posibilități pentru stilul dvs. cu colecția noastră de îmbrăcăminte exterioară pentru femei!

LOCAȚII SHOWROOM

MAGAZIB

Chișinău, Bulevardul Moscovei 9/5

LU-SÂ: 10:00 – 20:00

OUTLET

hișinău, str. Ciuflea, 4

(022) 105 064
LU-SÂ: 10:00 – 20:30

MAGAZIN

Chișinău, Zity Mall, Calea Ieșilor, 8

LU-SÂ: 10:00 – 21:00

FIECARE SEZON COLECȚII NOI

Ne-am străduit să aducem la viață modele inovatoare și captivante, care vor evidenția eleganța și rafinamentul purtătorului. În cadrul colecției noastre, veți găsi designuri care combină în mod armonios tradiția cu tendințele actuale, rezultând astfel piese care vor defini cu siguranță stilul dumneavoastră unic.

MARCI EXCLUSIVE

Având o lungă tradiție în furnizarea produselor de lux, colaborăm strâns cu brandurile celebre din industria modei pentru a vă oferi cele mai exclusiviste și căutate articole vestimentare. De la haine până la accesorii sofisticate, ne asigurăm că fiecare produs care ajunge pe rafturile noastre întâlnește cele mai înalte standarde de calitate și design.

CALITATE SUPERIOARĂ

Înțelegem importanța unei imagini profesionale în lumea afacerilor, de aceea ne asigurăm că gama noastră de haine este adaptată nevoilor și preferințelor oamenilor de afaceri. Indiferent dacă sunteți într-o întâlnire importantă, la un eveniment de networking sau în birou, veți găsi în colecția noastră articole care vă vor ajuta să vă simțiți încrezători și bine îmbrăcați.

Vizitați salonul nostru la adresa:

Chișinău,
str. Academiei, 13/1