GHIDUL COMPLET PENTRU ÎMBRĂCĂMINTEA DE EXTERIOR TRENDY

O paletă de culori uimitoare și imprimeuri atractive, texturi atrăgătoare, materiale și stiluri magnifice, decor original și croială impecabilă fac că fiecare opțiune de îmbrăcăminte exterioară la modă în acest sezon să fie dorită de fiecare femeie!

CE ÎMBRĂCĂMINTE EXTERIOARĂ PENTRU SEZONUL TOAMNA-IARNA '22-'23 VA FI ÎN VOGĂ

În ultimele sezoane, îmbrăcămintea exterioară a fost subiectul principal al experimentelor designerilor. Acum, acest lucru este deosebit de vizibil — jachetele și paltoanele neutre și reținute sunt înlocuite de ținute strălucitoare și chiar excentrice în care cu siguranță nu veți trece neobservată.

COMBINĂ STILUL, FRUMUSEȚEA ȘI CONFORTUL

Îmbrăcămintea exterioară care se caracterizează prin confort și practicitate, căreia se mai zice ``ai îmbrăcat și uitat`` — este vorba despre geci cu puf. Anume aceste geci le preferă toate fetele și femeile, indiferent de vârstă și ocupație.

ÎN ACEST SEZON NU POȚI TRECE PESTE ACESTE MODELE

Îți sugerăm să creezi look-uri elegante pentru toamna acesta cu un trench. Acest model de îmbrăcăminte exterioară '22 - '23 va fi potrivit atât pentru o ținută de birou, cât și pentru o combinație mai curajoasă, street style.

LOCAȚIILE MAGAZINELOR NOASTRE

MAGAZIN

Chișinău, Bulevardul Moscovei 9/5

LU-SÂ: 10:00 – 20:00

OUTLET

Chișinău, str. Ciuflea, 4

(022) 105 064
LU-SÂ: 10:00 – 20:30

SHOWROOM

Chișinău, Zity Mall, Calea Ieșilor, 8

LU-DU: 10:00 – 21:00

FIECARE SEZON COLECȚII NOI

În fiecare sezon echipa noastră încearcă să te surprindă cu ceva neobișnuit, original, dar în același timp practic.

MARCI EXCLUSIVE

Artizana fashion este distribuitorul oficial de îmbrăcăminte exterioară de lux de la cei mai exclusivi producători din lume.

CALITATE SUPERIOARĂ

Brandul de îmbrăcăminte exterioară Artizana Fashion nu este doar un lucru de calitate, ci și o investiție care îți va servi cu fidelitate mulți ani.

Vizitați salonul nostru
la adresa:

Chișinău,
str. Academiei, 13/1